luni, 28 martie 2011

Biscuiti "Spirala" pentru ceai,cafea....



4 oua
4 linguri zahar
1 pachet margarina
4 linguri smantana
4 linguri nuca de cocos
3 linguri cacao
coaja de lamaie
1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
faina cat cuprinde
esenta rom


Ouale se bat bine cu zaharul.
Se adauga margarina ,smantana,coaja de lamaie,praful de copt amestecandu-le pana la completa omogenizare si apoi se incorporeaza faina pana la obtinerea unui aluat potrivit.
Se imparte aluatul in doua parti.O parte se framanta cu nuca de cocos iar a doua parte de aluat se framanta cu pudra de cacao si cu fiola de rom.
Fiecare aluat se va imparti in doua.Asa vom obtine 4 foi bine intinse,deci vor fi doua foi de cacao si doua foi de cocos.
Peste foaia alba se intinde foaia maro apoi se preseaza usor cu sucitorul si se ruleaza.Se inveleste in folie si se da in frigider pentru cel putin o ora.
Asa am obtinut doua rulade...
Fiecare rulou il taiem in felii cam de 1 cm si le asezam in tava ,tapetata cu hartie de copt.Se vor coace in cuptorul incins in prealabil...cam 20 minute.
Pofta buna !

2 comentarii:

  1. mmmmm...tot am zis ca fac si eu spiralele astea minunate, merci ca mi-ai amintit! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur Liana ca am fost utila!
    O zi cat mai placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere