miercuri, 31 martie 2010
Prajitura cu branza....imitatie PASCA
ALUAT:
- 200 g unt
- 200 g zahar
- 100 ml lapte
- 4 oua
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri cacao
- 200 g faina
CREMA:
- 500 g branza dulce
- 200 g smantana
- 200 g unt
- 300 g zahar
- 4 oua
- 150 g faina
- 50 g stafide (facultativ)
- coaja lamaie
- esenta vanilie
Pentru aluat se freaca untul cu zaharul, galbenusurile, laptele, praful de copt stins, albusurile batute spuma tare, cacaoa si faina.
Pentru crema se amesteca branza dulce cu untul, smantana, zaharul, faina si ouale. Se amesteca pana la omogenizare apoi se adauga esentele si stafidele.
Intr-o tava tapetata cu unt si faina se toarna jumatate din aluat, apoi crema cu branza si deasupra cealalta jumatate de aluat.
Se coace la cuptorul preincalzit aprox 45 min.
Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte bine arata si cred ca e si buna brava!!! PASTE FERICIT!!!
RăspundețiȘtergere