Asa de grabita am fost ...nu am mai zis nimic despre aceasta poza.
Ok.Este ceva foarte usor de facut si foarte repede.
Luati foile din comertul zilelor noastre.
Eu am folosit foi "Morarita".
Dupa ce s-au dezghetat,se taie in fasii de 2 cm si se ruleaza pe carnaciorii preferati.
Am dat cu galbenus si cu seminte de mac peste ei.
O gustare pregatita in graba si cu efect maxim...
Pofta buna!
Evelina te rog frumos sa postezi reteta de la prajitura din stinga colivei,cea in doua culori(galben cu maro)Cred ca e super,vreau sa o incerc.UN BLOG DE NOTA 10
RăspundețiȘtergereSe rezolva cu reteta...este de la o buna prietena.
RăspundețiȘtergereImediat ce reusesc sa vorbesc la telefon cu Ileana si aflu reteta o voi scrie pe blog.
Multumesc pentru apreciere Mariana...m-a bucurat nota 10...la scoala luam dar e mult de atunci.
Numai bucurii sa ai !
Abia astept sa fac prajitura,multumesc pentru raspuns.
RăspundețiȘtergereIui, ce bine arata, cand ajung acasa ii dau sotiei un reminder despre blogul tau :)
RăspundețiȘtergere