joi, 27 mai 2010

Inghetata cu visine


Am servit-o la pahare...asa mi-a venit atunci...

250 ml lapte
1 plic vanilina
180 g zahar
6 galbenusuri
6 linguri cu visine
(conservate ...cu aspirina in borcane )

Galbenusurile se freaca(se mixeaza ) cu zaharul se adauga laptele si se fierbe amestecand continuu pana imbraca lingura.
Se lasa sa se racoreasca apoi adaugam visinile zdrobite si amestecam mereu pana se raceste bine compozitia.
Eventual punem vasul in apa rece...daca ne grabim.
Adaugam si frisca batuta,amestecam usor si dam vasul in congelator.
Decoram dupa inspiratie .

Pofta buna !

2 comentarii:

  1. Inghetata preferata mea,miam,miam...
    Ai la mine pe blog si niste premii dragute, sper sa-ti placa:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna ! De sezon, au aparut visinele.

    RăspundețiȘtergere