duminică, 30 mai 2010

CIRESICA...la microunda


Avand ciresele nu am rezistat si am repezit o prajiturica...

o farfurie cu cirese fara samburi
3 linguri zahar
1 plic zahar vanilinat
o lingura apa

Blat

3oua
3 linguri zahar
3 linguri faina


Ciresele zaharul,vanilina,apa asezate intr-un vas de Jena,
se dau la microunda pentru
10 minute.Cuptorul la sa fie la 750 W.
In acest timp se bat ouale cu zaharul pana isi maresc volumul.
Eu nu mai separ ouale decat atunci cand le folosesc separat galbenusurile de albusuri.
La blat le bat asa intregi si e perfect.Adaug usor faina si torn compozitia peste cirese.Le dau iar la cuptor pentru inca 10 minute.
Dupa ce se raceste prajiturica se poate orna cu frisca,se poate insiropa...dupa cum prefera fiecare.
La mine se cam sare mereu etapa asta.:))


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu