marți, 27 aprilie 2010

Pui cu ciuperci si smantana




4 pulpe superioare
10 ciuperci proaspete mai mari
4 cepe potrivite
1 capatana usturoi
1 ardei gras
sare
piper
boia
4 linguri smantana
4 linguri ulei
1 legatura marar verde


Carnea spalata si sarata se va praji in tigaie si apoi se va scoate pe o farfurie.
In aceasi tigaie se va cali un pic ceapa ,usturoiul si ardeiul taiate marunt.
Se adauga ciupercile(curatate de pielita si spalate si scurse de apa) taiate si carnea , se potriveste gustul cu sare ,piper....si ce condiment mai doresti ,si iti place.
Se acopera cu un capac si se lasa la foc,amestecand din cand in cand ...pana scade "apa" de la ciuperci.
Acum adaugam smantana si mararul verde tocat marunt,oprim focul si lasam sub capac sa stea cateva minute.
Poti face o mamaliguta si alatura acestei bunatati.
Nu este prea aspectuoasa,dar e foarte gustoasa .

Pofta buna !

2 comentarii:

  1. ASA-MI PLACE CA FACI MANCARE CA LA MAMA ACASA!PUPICI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga de tine.
    Multumesc!
    Eu gatesc dupa retete destul de vechi...si mai si improvizez cu ce am prin frigider,prin camara .
    Sarut si imbratisare!

    RăspundețiȘtergere