duminică, 11 aprilie 2010
Friptura de pui cu rizoto
1 cana orez
3 cani apa (utilizati aceasi cana la masurare)
1 ceapa mare
1 ardei(de preferinta rosu)
1 morcov mic
marar
sare
piper
ulei
Ceapa ,ardeiul si morcovul se dau prin razatoare,sau se taie cubulete mici,sau se dau la robot(mai la moda).Se undesc in cateva linguri de ulei apoi adaugam orezul il calim un pic apoi adaugam apa sarea,piperul...
Cand orezul s-a umflat adaugam mararul fin tocat,punem capacul,oprim focul.
Peste capac punem un servet umed si lasam sa stea astfel cam jumatate de ora.
Va fi un orez aspectuos,cu bobul bine definit si fara.....cuptor.
Mult mai rapid.
Fripturica o faci cum doresti...
Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
si retetele?eu abia astept...
RăspundețiȘtergereEvelina, abia acum am vazut acest blog ... felicitari .. acum, că ştiu că nu va "pentru a vizita felicitări .... ...
RăspundețiȘtergereSper să ajute cu traducătorul este bine scris
sărut Enza
Am sa fac si eu...nu mai stiu ce sa fac de mancare la cina...ceva usor si rapid!
RăspundețiȘtergere