marți, 21 iunie 2011
Cafeluta cu rom si...capsuni
Nu cred ca pot aduce ceva nou EU in retetele privind prepararea cafelei,eu o fac in felul meu (adica nu o fierb).
Adaug cafeaua in apa clocotita si apoi opresc focul...o las acoperita cateva minute si pe urma..."trai pe plai"... o beau.
Sunt zile in care ma decid cam greu daca sa fie cu zahar sau fara zahar?!?!
Zaharul din cafea sporeste atentia
Creierul este mai eficient sub efectul celor doua substante combinate
Invatati si memorati cu o cafea buna
detalii pentru cei pe care ii intereseaza gasiti la www.tonica.ro
Reteta nu cred ca este cazul sa adaug...:)))dar,ca sa va doresc o zi cat mai reusita nu pot sa nu o fac!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ciao Evelina,
RăspundețiȘtergereprendo un caffe' con te!!
Buona giornata
baci
Grazie mia cara Enza!
RăspundețiȘtergereBuona giornata a te!
Bacione....:))