joi, 16 septembrie 2010

Fasole batuta...

Fasole batuta,facaluita,frecata sau cum ii mai zice lumea,nu mai conteaza,cum de altfel nu mai conteaza daca o servesti ca aperitiv sau ca si fel de baza.
Este un fel de mancare apreciat de toti,sunt convinsa de asta.
Este deosebit de bun,este ...si...medicinala.



Am gasit la http://www.ziare.com si am adus aici urmatoarele:
"Fasolea este un aliment miraculos, ea coborand nivelul colesterolului, regland nivelul zaharului din sange si productia de insulina, pastrand sanatatea sistemului digestiv si luptand cu cancerul.
n medicina chineza, anumite tipuri de fasole sunt folosite in tratarea alcoolismului, a intoxicatiilor alimentare, edemelor (mai ales la nivelul picioarelor), hipertensiunii, diareei, laringitei, pietrelor la rinichi, reumatismului si multor altor afectiuni.
Specialistii recomanda doua portii de fasole pe saptamana."

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Ce coincidenta, si eu am facut ieri fasole batura(eu ii zic facaluita), numa ca n-am reusit sa o postez.
    Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. adoro i fagioli...li faccio spessissimo e pensa ..la mia nipotina x anni..ora ne ha 9..mangiava solo quelli!!
    bacissimi e buona domenica
    Enza

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru Vio :)
    Inseamna ca am fost pe unda...cu meniul zilei
    Zi cat mai reusita sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  4. Grazie Enza,
    Tu sei una buona amica!
    Bella domenica!

    RăspundețiȘtergere