joi, 3 iunie 2010

Piept de pui cu paste



400 g paste fainoase,
sare,
piper
boia
300 g smantana
500 g piept de pui,
o capatana usturoi
verdeata(patrunjel,marar..
..)

Se fierb pastele in apa multa cu sare, se scurg printr-o strecuratoare.
Intre timp, se curata de pielita pieptul de pui, se taie cubulete si se rumeneste in tigaia de teflon sau pe gratar.
Observati ca nu folosesc grasimi,decat... smantana :))
Se acopera tigaia cu un capac, se lasa sa se rumeneasca putin, se gusta de sare si se potriveste gustul dupa preferinta.
Apoi se toarna peste paste.
Usturoiul zdrobit bine se amesteca in smantana si se adauga peste carne si paste.
Se amesteca usor,eventual mai potiviti gustul condimentand,adaugand verdeata ...
Este un preparat sanatos, usor si de pregatit si de consumat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu