sâmbătă, 8 mai 2010
Prajitura BETZIVANA...(ROM)
Blat
5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
Se face un blat obisnuit din 5 abusuri batute spuma cu 5 linguri zahar,galbenusurile incorporate,5 linguri faina.Se coace si se lasa apoi la racit.
Crema 1
250 g nuca macinata
250 ml rom bun ex rom Jamaica ...ce bun era
250 g zahar pudra
Peste blatul rece se adauga compozitia obtinuta din amestecarea a 250 gr nuca macinata cu 200 ml rom de buna calitate su cu 250 gr zahar pudra.
Crema 2
4oua intregi
9 linguri zahar
4 linguri cacao se fierb pe bain-marie pana se ingroasa,apoi se freaca cu
un pachet RAMA[sau unt]
Crema astfel obtinuta se adauga peste crema din nuci.
Facultativ se poate orna cu ciocolata rasa.
Pofta buna !
Voi adauga si poza...in alta zi,acum nu am .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu