sâmbătă, 8 mai 2010

Prajitura BETZIVANA...(ROM)


Blat

5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina

Se face un blat obisnuit din 5 abusuri batute spuma cu 5 linguri zahar,galbenusurile incorporate,5 linguri faina.Se coace si se lasa apoi la racit.

Crema 1

250 g nuca macinata
250 ml rom bun ex rom Jamaica ...ce bun era
250 g zahar pudra

Peste blatul rece se adauga compozitia obtinuta din amestecarea a 250 gr nuca macinata cu 200 ml rom de buna calitate su cu 250 gr zahar pudra.

Crema 2

4oua intregi
9 linguri zahar

4 linguri cacao se fierb pe bain-marie pana se ingroasa,apoi se freaca cu
un pachet RAMA[sau unt]
Crema astfel obtinuta se adauga peste crema din nuci.
Facultativ se poate orna cu ciocolata rasa.

Pofta buna !
Voi adauga si poza...in alta zi,acum nu am .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu