Mda,am facut ieri checul cu lamaie...inspiratie de la Flori M
http://bucatariaportocalie.blogspot.com
Am respectat reteta de la adresa de mai sus...doar cu o mica exceptie...cred eu.
Am folosit ulei de palmier.
Asa am avut in casa la acel moment.
A iesit bun doar ca un pic mai bronzat...asa vrea cuptorul meu!
Va invit sa serviti...e comestibil!
Multumesc Flori!
stii de "campania din blog in blog" , am ridicat-o la nivelul de campania :) esenta: gospodinele blogosferei isi fac una alteia cadouri. toata povestea cum unde cand o gasesti pe blogul meu la "d'ale boscodinelor- sfoara-n tara". daca iti face placere , te asteptam cu cea mai mare placere :) o zi superba si scuze pentru bruiaj :)
RăspundețiȘtergereFain chec ai facut, ii stiu gustul caci la baza e reteta mea, pe care a preluat-o Naina si apoi Flori. Interesanta ideea ta de a pune ulei de palmier, sunt chiar curioasa cum e. Felicitari.
RăspundețiȘtergereAsa aveam in casa,la momentul respectiv...am adaptat reteta ...situatiei.
RăspundețiȘtergereA fost bun rezultatul.
Deci merge si cu ulei de palmier!
:))
Foarte fain, o sa-l incerc si eu cat de curand...
RăspundețiȘtergere