vineri, 16 aprilie 2010

APERITIV chec



3 oua
sare
piper
150 ml lapte
150 ml ulei
1 lingurita drojdie uscata
6 linguri faina
100 g cascaval
200 g salam (uscat...carnaciori,sunca,pastrama dupa preferinta)
10 masline mari
1 legatura marar
un ardei rosu

Ouale cu sarea si piperul se bat bine ca pentru omleta.
Se adauga laptele si uleiul caldute ,apoi faina si drojdia .
Se obtine un aluat moale ca si la chec.
In acest aluat incorporam amestecand usor toate celelalte ingrediente.
Turnam compozitia in tava tapetata cu faina (sau cu foaie de copt)si o dam la cuptor pentru 50 minute.
Probam cu o scobitoare sa vedem daca e gata copt.(cand scoatem scobitoarea uscata din chec,atunci sigur este copt.
Se lucreaza repede,nu este complicata reteta si rezultatul e deosebit.
Acest chec si pizza sunt preparatele cele mai gustoase si nepretentioase in a le obtine oricand.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu