Aluatul
1 ou
200 ml lapte
150 ml ulei
sare
1 plic drojdie uscata
faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat de consistenta potrivita.
Umplutura
Branza telemea
carnati (dupa cum preferati)
ardei gras
pasta rosii
boia
seminte mac ,susan
un galbenus
Toate ingredientele de la aluat se amesteca si se framanta putin pentru a obtine aluatul .Se lasa la dospit o jumatate de ora.
Se intinde o foaie cu sucitorulsi se taie in patrate.
Se unge fiecare patrat cu pasta de rosii,apoi se aseaza cate un baton de branza,unul de carnacior,o fasiuta de ardei si boia,piper,etc...ce condimente vrea fiecare.
Acum eu am folosit condiment"TANDOORI MASALA" primit de la Marrya.
Acest condiment contine coriandru,sare,piper negru,boia,...si inca multe feluri.
Facem pachetelele ,le mai lasam la dospit cam 20 minute,le dam cu ou,apoi cu seminte de mac,susan....Se coc la cuptor cam 25 minute.
Pofta buna!
tare frumusele sunt...si apetisante...
RăspundețiȘtergereMultumesc,Geta!
RăspundețiȘtergereSunt bune...mai ales reci.Asa imi plac mie!
tare faine pachetelele, un aperitiv gustos.
RăspundețiȘtergereMultumesc Diana!
RăspundețiȘtergereCate bunatati am vazut la tine...mmmmmmmmmmmmm