Astazi am experimentat un alt adaos-condiment primit de la Marrya
http://marrya-marrya.blogspot.com/si anume jeleul de menta!
Am pregatit pangasius mai altfel decat pana acum.
Va spun si de ce! Nu am avut decat 2 linguri de malai in casa...si astfel am adaugat si faina,si mac,si susan...obtinand amestecul pentru tavalit pestele inainte de prajit.
Am avut si ceva emotii,dar fiind comestibile toate...a fost ok.
500 g pangasius
1 ou
1 lingura malai
1 lingura faina
l lingura seminte de mac
l lingura seminte de susan
1 lamaie (pentru zeama )
sare
piper
ulei pentru prajit
jeleu de menta
Pangasius este portionat, i se da sare si se lasa cam 20 minute .
Intr-un vas amestecam piper , faina,malai,mac,susan ...
In uleiul fierbinte asezam feliile de pangasius tavalite prin amestecul de mai sus.
Se rumenesc frumos si se scot pe un servet de bucatarie ca sa elimine excesul de ulei.
Peste bucatile fierbinti adaug un jeleu de menta.
Alaturi serviti o garnitura din orez.
Pofta buna !
Interesant:) am luat si eu o bucatica:*
RăspundețiȘtergereN-am combinat niciodata pestele cu menta, dar suna tare interesant.Daca iti face placere niste premii te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergereEste bun...pestele cu menta,incearca si vei vedea.
RăspundețiȘtergereCum sa nu imi faca placere...o premiere!
Voi veni...repejor si multumesc!