vineri, 23 iulie 2010

Meniul Zilei...la aburi



Vasul 1(de la baza)

4 pulpe pui frecate cu sare,boia ,( vegeta daca folositi)
4 cartofi taiati cuburi sau felii
1 morcov taiat rondele
fasole verde,
boabe de porumb....

fiecare dupa cum doreste adauga,sau renunta

Vasul 2

o cescuta de orez
2 cescute apa
sare,
piper,
marar verde


Vasul 3

patru mere curatate si taiate in 2 sau 4

Se aseaza vasele(sertarele) conform desfasurari de mai sus. Timpul de pregatire cel mai scurt este al merelor,deci se programeaza pt 12 minute,se va retrage sertarul(vasul) cu mere ...cand e gata si se va continua progamarea pentru celelalte .
Este foarte simplu si foarte sanatos pentru toata lumea,de la cel mai mic pana la cel mai mare, sa nu zic batran.
Sertarele suprapuse transforma prepararea mancarii intr-un proces simplu si rapid. Fiecare aliment are o durata de preparare prestabilita, astfel poti alege retetele in functie de timpul de care dispui.
Aromele pot fi adaugate intr-o varietate de moduri: fie in lichidul folosit la gatit, care poate fi apa aromata cu suc de rosii sau ierburi si condimente, supa sau vin, fie prin marinarea alimentelor inainte de a fi gatite.

Pofta buna !

Un comentariu: