Un aperitiv vesel colorat 
 500 g branza dulce 
 125 g unt (marga) 
 1 ardei gras(capia) rosu = rosu
 zeama de sfecla rosie = mov
 patrunjel verde = verde
 galbenus = galben
 morcov = portocaliu
 masline = maro
Branza se freaca cu untul pana se omogenizeaza, apoi se imparte in 6 parti egale pe farfurii.
 Fiecare portie se coloreaza ca mai sus.
 Pe o folie de plastic se intinde in straturi alternative branza colorata, se ruleaza si se da la frigider.
 A doua zi se poate taia felii groase de 1-2 cm. 
Se poate aseza pe salata verde si se orneaza….
Pofta buna!
 
 
o idee minunata!
RăspundețiȘtergereche idea carina....bravissima!!
RăspundețiȘtergerebacini
Enza
Davvero una bella idea per servire un antipasto diverso dal solito,bravissima!!!;-)
RăspundețiȘtergereUn bacione:-**